Auberge de Port Vallières

1
  • Auberge de Port Vallières©
Aan de poorten van Tours, in een modern kader, ontvangen de chef Bruno Leroux en zijn vrouw Marie-Hélène u hartelijk en bieden u een zeer aangenaam moment voor een gastronomische lunch of diner. Stoofpotje van kreeft met limoen, gesmoorde zwezerik met banyuls of Paris-Brest zijn slechts enkele van de gerechten die de chef samenstelt naargelang de seizoenen en de beschikbaarheid van de producten. In de winter wordt de haas à la royale geëerd. De wijnkaart biedt een opmerkelijke keuze aan wijnen uit de Loire, maar ook uit Languedoc-Roussillon en Bourgondië.Gesproken talen:Frans, Engels, Spaans
Home groepen:ja

Betaalmiddelen

  • Betaalkaarten
  • Cheques
  • Vakantiebonnen
  • Cash
  • Restauranttickets
  • Overmakingen

Periode (s) Ochtend Middag Openingstijden Sluitingsdag

  • Restaurant

Doe mee met het openbaar vervoer