Het oudste restaurant van Sancerre werd in 1882 opgericht door Julienne MELLOT, moeder van Joseph MELLOT, om lokale gerechten aan te bieden in harmonie met de wijnen van het domein. Sinds 2016 geeft chef Jean-Philippe BEDU een nieuwe impuls aan de lokale keuken van de Auberge Joseph MELLOT. Hij vindt de klassiekers opnieuw uit met moderniteit en finesse, en creëert smakelijke gerechten door te spelen met de rijkdom van de grote verscheidenheid aan terroirs die de Centre-Loire streek biedt.Gesproken talen:Frans, Engels
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Menu formule : 37,00 €
Menu formule : 28,00 €
Menu formule : 20,00 €
Kindermenu : 12,00 €
Betaalmiddelen
- American Express
- Betaalkaarten
- Cheques
- Cash
- Restauranttickets
- Overmakingen
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
20/01/2024 - 26/11/2024 | 12:00 - 13:30 | 19:00 - 21:00 | Woensdag - Dinsdagavond - Zondagavond |
Bijbehorende diensten
-
Restaurant