In de kelder houdt Daniels zoon Simon, een oenoloog van opleiding, zijn wijnen in de gaten en probeert hij ze zo min mogelijk aan te tasten.
Hij is nieuwsgierig van aard en heeft zich tot doel gesteld om voor elke wijnoogst een vinificatie-experiment uit te proberen om zijn kennis over sauvignon, pinot noir en het terroir van de Sancerrois te verrijken.
Zo heeft hij al proeven gedaan met de vinificatie van zijn witte wijnen in eiken of acacia vaten, in foudres gemaakt van hetzelfde hout, zijn rosé in acacia vaten en zijn rode wijnen direct gefermenteerd in vaten om de houttonen in de wijn te laten overlopen.
We verwelkomen je graag op het domein om onze wijnen te ontdekken en onze passie te bespreken
Talen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
Producten:Wijn
Gesproken talen:Frans, EngelsTalen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
02/01/2024 - 20/12/2024 | - | 14:00 - 18:00 | Zondag |
-
Kelders category
-
Verkoop van producten category
-
Vignobles du Centre Loire (BIVC) nl
-
Wijn nl
-
Caves touristiques
-
Produits alimentaires
-
AOC Sancerre