Domaine Paul Prieur & Fils

Caves touristiques Produits alimentaires

1
  • Domaine Paul Prieur & Fils©
Onze 13,5 ha Sauvignon Blanc zijn geconcentreerd op de krijtachtige terroirs van Verdigny en Chavignol (Caillottes en Terres Blanches), evenals op de vuursteenachtige terroirs van het dorp Thauvenay, aan de oevers van de Loire. Dit perceel van 5 hectare is een virtueel monopolie van het domein, aangeplant in de jaren 1950. Het grenst aan het domein en ligt onder de Monts Damnés heuvel. De wijnstokken van het domein worden verbouwd op een traditionele, niet-gecertificeerde biologische manier. Er worden geen onkruidverdelgers, insecticiden of anti-pestbehandelingen gebruikt. De druiven worden met de hand geoogst. De wijnstokken worden met gras begraasd en bewerkt. Biologische amendementen en het nauwgezette beheer van onze bodems zijn essentiële factoren in de productie van grote, eve

Producten:Wijn

Gesproken talen:Frans, Engels
Talen bezoeken:Frans, Engels
Home groepen:ja

Periode (s) Ochtend Middag Openingstijden Sluitingsdag
02/01/2024 - 22/12/2024 - -

Bijbehorende diensten

  • Kelders category
  • Verkoop van producten category
  • Vignobles du Centre Loire (BIVC) nl
  • Wijn nl
  • Caves touristiques
  • Produits alimentaires
  • AOC Sancerre

Doe mee met het openbaar vervoer