Met zijn brigade biedt Jean-Marc een verfijnde, gastronomische en smakelijke gastronomische formule.
De aromatische noten van de wijnen van het domein zijn in perfecte balans met de gerechten die hij samenstelt. Dit gastronomische gedeelte is een echte gastronomische reis waar reuze Tagliatelle met Chavignol crottins of Fruit Soufflé een uitzonderlijke reis van sensaties vormen…
Tijdens de laatste Salon des Vins de Loire in Angers werd het restaurant, onder 300 producenten, bekroond met de Bacchus de L’Oenotourisme “Restaurant categorie”.Gesproken talen:Frans, Engels
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Menu volwassene : 39,00 € à 59,00 €
Ander tarief : 23,50 €
Betaalmiddelen
- American Express
- Betaalkaarten
- Cheques
- Cash
- Restauranttickets
- Overmakingen
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
16/01/2024 - 21/12/2024 | 12:15 - 13:30 | 19:15 - 20:45 | Maandag - Dinsdag tussen de middag - Zondagavond | |
17/01/2025 - 21/12/2025 | - | - |
Bijbehorende diensten
-
Restaurant nl
-
Themarestaurant nl
-
Restaurant
-
Themarestaurant