Net als de hele eetzaal, die openstaat voor de natuur, vindt Frédéric Calmels zijn inspiratie in het wilde, voedzame land dat hem verwelkomt. Zijn keuken respecteert het levende, het menselijke en het plantaardige. Op het bord legt de chef de nadruk op groenten, die worden gecombineerd met zeldzame kruiden en specerijen. De gerechten gaan vergezeld van vis en wild die zorgvuldig zijn gekozen uit het westen van Frankrijk.Gesproken talen:Frans, Engels
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Talen documentatie:Frans, Engels
Home groepen:ja
Menu volwassene : 120,00 €
Menu volwassene : 180,00 €
Kindermenu : 95,00 €
Betaalmiddelen
- American Express
- Betaalkaarten
- Cash
- Overmakingen
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
08/02/2024 - 05/01/2025 | - | 19:30 - 21:30 | Maandag - Dinsdag - Woensdag tussen de middag - Donderdag tussen de middag - Vrijdag tussen de middag | |
06/02/2025 - 04/01/2026 | - | - |
Bijbehorende diensten
-
Restaurant