Te midden van de prachtige wijngaarden van Bourgueil sublimeert de Belgische chef-kok Vincent Simon de Franse gastronomie met “lokaal” als enig parool, om de landbouw op menselijke schaal levend te houden!
Ter plaatse: typische Loire-kelder gegraven in 1616 in opdracht van kardinaal de Richelieu, ontwikkeling van een pluimveebedrijf, oprichting van een conservenfabriek, een winkel, kooklessen en Loire-wijnproeverij
Maaltijden in de troglodische kelder voor groepen van 18/30 personen, opzetten van picknickmanden met nul kilometer voor het vat van de Mont Sigou met uitzicht op de wijngaard: uniek!Gesproken talen:Frans, Engels, Duits, Nederlands
Talen documentatie:Frans
Home groepen:ja
Talen documentatie:Frans
Home groepen:ja
Kindermenu : 15,00 € à 18,00 €
Ander tarief : 35,00 € à 76,00 €
Betaalmiddelen
- American Express
- Betaalkaarten
- Valuta
- Cash
- Overmakingen
Periode (s) | Ochtend | Middag | Openingstijden | Sluitingsdag |
---|---|---|---|---|
01/01/2024 - 31/12/2025 | 12:00 - 14:00 | 18:30 - 21:00 | Zondagavond |
-
Maitres Restaurateurs nl
-
Restaurant