Vincent Cuisinier de Campagne

1
  • Vincent Cuisinier de Campagne©
Te midden van de prachtige wijngaarden van Bourgueil sublimeert de Belgische chef-kok Vincent Simon de Franse gastronomie met “lokaal” als enig parool, om de landbouw op menselijke schaal levend te houden! Ter plaatse: typische Loire-kelder gegraven in 1616 in opdracht van kardinaal de Richelieu, ontwikkeling van een pluimveebedrijf, oprichting van een conservenfabriek, een winkel, kooklessen en Loire-wijnproeverij Maaltijden in de troglodische kelder voor groepen van 18/30 personen, opzetten van picknickmanden met nul kilometer voor het vat van de Mont Sigou met uitzicht op de wijngaard: uniek!Gesproken talen:Frans, Engels, Duits, Nederlands
Talen documentatie:Frans
Home groepen:ja

Kindermenu : 15,00 € à 18,00 €

Ander tarief : 35,00 € à 76,00 €

Betaalmiddelen

  • American Express
  • Betaalkaarten
  • Valuta
  • Cash
  • Overmakingen

Periode (s) Ochtend Middag Openingstijden Sluitingsdag
01/01/2024 - 31/12/202512:00 - 14:0018:30 - 21:00Zondagavond

  • Maitres Restaurateurs nl
  • Restaurant

Doe mee met het openbaar vervoer